fredag 16. oktober 2015

Hvordan bruke et tøybind

Det er veldig enkelt å bruke tøybind. Les videre for en rask forklaring av hvordan det gjøres, i noen enkle steg.


- Fest tøybindet i trusen. Legg tøybindet i trusen, slik du også ville lagt et engangsbind i trusen. Brett tøybindets vinger rundt trusen, og fest dem sammen på undersiden av trusen. Oftest er det trykknapper på vingene som brukes til å feste sammen tøybindet her.


I denne illustrasjonen er en hvit papirbit brukt for å illustrere trusen som tøybindets vinger brettes rundt
(Tøybind fra Girly Bits Pads)

   TIPS! Prøv å bruke strammere truser dersom du opplever at tøybindet forskyver seg litt frem og tilbake i trusen.


- Bruk tøybindet til det er på tide å bytte til et nytt. Hvor ofte du må bytte er blant annet avhengig av hvor mye du blør, hvor god absorberingsevne tøybindet har, og hvor komfortabel du er med å ha på tøybindet over lengre tid.


- Når du skal bytte tøybind, ta av det brukte tøybindet og sett på et nytt, rent tøybind. Det brukte tøybindet legger du i en beholder av eget valg, hvor du oppbevarer bindet frem til du kan vaske det. Alternativt kan du skylle eller håndvaske bindet med en gang du tar det av, dersom du heller ønsker det.


- Vask tøybindet grundig, la det tørke, og bruk igjen. Dersom du ikke ønsker flekker på tøybindet, må du vaske det i kaldt vann, siden varmt vann vil gjøre at blodflekker blir sittende igjen etter vask. Tørk tøybindet godt etter vask. Det er viktig at tøybindet er 100% tørt før det brukes igjen eller legges tilbake i skuffen for videre oppbevaring.
I neste blogginnlegg skal jeg skrive mer om vasking av tøybind.

Ha en fin dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vær oppmerksom på at alle kommentarer modereres, og at det derfor kan ta tid fra du skriver kommentaren din til den publiseres på innlegget.

Jeg setter pris kommentarer som er hyggelige, konstruktive eller som inneholder rimelige spørsmål.

Kommentarer som er hatefulle eller på annen måte unødvendige eller støtende vil bli slettet.